P.-vel a sebésszel , szobájában konzultálok anyám állapotáról.
Beviharzik  a csapat, a  reggeli klinikai megbeszélésről kávét inni és fecserészni. Ez a klinika legtávolabbi pontja, zsákutca:).Ide nem érnek el a betegek, a kívülállók. Intimitást és belső tudálékosságot kölcsönöz a régi  faragott, stíl bútorokkal berendezett szoba.
 33 éve járok oda.
Bácsik -  gondolom magamban és elszörnyedek. Alig öregebbek nálam, őszek,  elhasználtak .S főképp  búsak! Lehetnek is, egyetlen fiatal  sincs köztük. Később elmesélik: S Angliába ment ,T. Norvégiába megy, most készítik fel a napos Barcelonában.
Micsoda hülyeség , hogy fog egy kiló kenyeret kérni a boltban?. Ja, északon rossz a kenyér villan át rajtam. Azután megértem: az uniós Barcelonában minden fele annyiba kerül, mint Oslóban.
 P. túl van a 65. életévén,-mégis ő néz ki a legfiatalabbnak.
Egy fiatal sincs köztük.S ha lenne is, a professzorok őt is megaláznák.
Kórházamban én vagyok a rangidős, a legöregebb nö a csapatban.Jesszus.......

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr341276466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása