lüke 2009.08.05. 13:53

petesejt botrány,


na ez nálunk még nincs. Nem lehet lepetézni. Hogyan is lehetne ,ehhez egy massziv egészségügy kell. A jól kiválasztott probandusz, az ovulációja, az eszköz : endoszkóp, a mütö: steril, sok személyzettel, s  a tárolás zárt technológiával. Precizitás.A folyamatok közt nem kerülhet bele cigaretta csikk!( találtak már)

Az erős  katolikus befolyással rendelkező országokban se lehet. Se az olaszok, se az osztrákok nem engedik, s a németek se.
De lehet a farizeus Amerikában:Donor Network Alliance.
Egy nő ,egy életben kb. 500 ( 40 év x 12hó)  darab petesejtet termel, ez már embrionálisan bennünk van. Igaz ,a nemzőképes kor igazán csak  20 és 35 év között van, így csak 180 pete használható jól.
S kilencet adhatunk egy életben el,  különösebb  egészségkárosodás nélkül.
Jelenlegi ára mintegy  tízezer euró.
S mi számít még : a képzettség és a bör szín.Különösen keresett a kelet - ázsiai magasan kvalifikált petesejt, ebböl kevés van.
Hajrá magyarok  !

UI

Ukrajna ontotta,most hàború van,nincs sejt
A magyarok államosították az intézményeket,mi lesz a sejtekkel,meg a köldökvérrel, az őssejttel?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr581290450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása