lüke 2009.09.19. 16:51

midlife crisis

 

Fecó, a szomszédom: egyhatvan-mint egy hollywoodi színész -, ugrabugra, és a tetejében mindig mérges.Sajnos a gondolkodás is -creativ procees, mondja a hülye amerikai-nehezére esik .................
Megvette a  3-s BMW-t ,nem tudott lehajtani  vele  a garázsba, olyan meredekre építette a fűtött lejárót.Majd kicserélte ötösre.S ez így ment hónapokig.Cserélgette a BMW-ket ,mint a babaruhát.Gondolom a leasingesnek már az agyára ment.
De a kertészeket , sőt a munkatársait  is sajnos így cserélgeti.Egyedül a feleségét nem cserélte még le!  Ferike még nem elég öreg .
De nem sokáig várat magára, hisz a Harley-jával viszont nem lemenni, hanem feljönni nem tud a meredek lejárón ,helyette a garázsban bőgeti a motort:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr711392918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása