lüke 2010.10.22. 21:52

Fidesz zászló

A szalon sarkában eldugva a Fidesz zászló. Nagy ünnepekkor elővesszük volt fideszes, fideszes  és nem fideszes barátainknak.1989-ben hozta a kislány ,aki épp telefonál most a szalonban.Kolléganő lett belőle, anno  a legfiatalabb fideszesből, de Fodor Gáborékkal ki is lépett.  Én már akkor mondtam neki , mikor a zászlót hozva agitált, soha semmilyen pártba nem lépek be.
Most mikor telefonját leteszi ,éppen betelefonálásait  meséli a Bolgár műsorba, s közben megjegyzi ,A. is telefonál mindig.
Egy lapon, azért mégse lehet őket említeni: A. öreg és szerény, ő fiatal és szerénytelen.Ki se bújt a tojásból ,kritizál ,nem találja a helyét, a betegek telefonjait nem veszi fel.Míg A .az orvosi  reformok minden tudója , egész eddigi életét a betegek szolgálatában töltötte.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr372391912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása