2010.10.25. 08:11
padlizsán krém
már sokadszor olvasom a padlizsán krém imádatát
én csak a színt, a padlizsán lilát szeretem
de a krémet, azt nem
szagtalan , iztelen, koleszterinmentes, kétes színű csemege
pedig csinálom: farkaslaki Tamási recept szerint: nyers hagymával,
mediterrán recept szerint: olivában piritott póréhagymával, s van egy joghurtos változata is ,prézlivel besűrítve
de nekem nem jön be !
és a lényeg: fémmel nem érintkezhet, csak müanyaggal vagy fával
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.