lüke 2010.10.25. 08:11

padlizsán krém

már sokadszor olvasom a padlizsán krém imádatát
én csak a színt, a padlizsán lilát szeretem 
de a krémet, azt  nem

szagtalan , iztelen, koleszterinmentes, kétes színű csemege

pedig csinálom: farkaslaki Tamási recept szerint: nyers hagymával,
mediterrán recept szerint: olivában piritott póréhagymával, s van egy joghurtos változata is ,prézlivel besűrítve

de nekem nem jön be !
 és a lényeg: fémmel nem érintkezhet, csak müanyaggal vagy fával

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr282396691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása