lüke 2010.11.06. 19:54

Csókolom Gabi néni

Ma kicsit különleges nap van, a halottak napján, nekem délre kivételesen el kell mennem,de még a temető felső kapujánál trécselünk babakocsival, unokákkal, vőkkel és leendő vőkkel.Mikor is szembejön egy nő, aki hosszasan méreget.Hirtelen nem tudjuk hova tenni egymást.

 Először csak bámulunk , azután kiszalad a számom:

-Csókolom Gabi néni!

-Hogyhogy néni?-kérdi
És ahogy realizálom: nem a 80 feletti mama, hanem a nálam 3 évvel idősebb legnagyobb lány. A húgával 8 évig ültem egy padban. Papáját- a híres matematikust- látogatja, tavaly karácsony előtt halt meg.
Rémes , hogy lehetek ilyen hülye!De a lány kiköpött anyja, még a csomagok cipelésében is, nemcsak  a genetikailag átörökitett matematikai tehetségében.
Gyerekeim cikisnek itélik a szituációt, nekem természetes.A mama , aki a gimnázium első két évében belém súlykolta úgy a matematikát  ,hogy soha más jegyet ne kapjak csak ötöst, csodákat művelt velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr92429087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása