lüke 2010.12.07. 09:02

Magyarország

 gyenge  benne, de a  foci az a sport, amelyet a legtöbben űznek a világon, legtöbb leigazolt  versenyzöje van.
Kivéve talán Észak-Amerikát, de Dél Amerika nagy szegénységében a grundon való álmodozás egy európai csapatról az élet minőség alapjaiban történő változását-gazdagság- jelenti. Puskásék  dél- amerikás szegénysége, remélhetöleg nem jön hozzánk vissza, bár részlegesen itt van.
A stadionok ügyében így álluk, s a válogatott se más ! Hiába az igyekezet: a képesítés nélküli külföldi edzővel- Loddar-, a képesítettel havi 30 ezer juróért,nem jött el a remélt
siker.
A magyar stadionok omladoznak, ahogy a foci is, ellenben az ifik jó eredményeket érnek el. A magyar játékosok közül is csak azok piacképesek ,akik szerb menedzserek közvetítésével külföldön játszanak.
A Népstadion-90 ezer nézö- részlegesen le van zárva, balesetveszélyes. A közel múltban három helyen , a Wembleyben, az Arsenál stadionban-amit omladozó házak vesznek körül Kelet Londonban - és az  Allianz Arenában Münchenben- amit a 3 müncheni csapat használ -jártam, s a bécsi foci EB-t  személyesen éltem át. Stadion nélkül nemzetközi eölírások szerint nem is fogunk focizni.
A  foci ellen lobbizni , csak azért mert OV szereti elképesztő lelki:) mélységekre vall. Egy blogon, ami OV fehérvári meccs látogatásairól szól, valaki  írta:OV  fizimiskáját se tudja nézni!Nem OV-ért jár az ember meccsre, s még hány hasonló van a szurkolók közt! S tényleg jó, hogy nem a lovas pólót kedveli , mint Charles, népgazdaságilag olcsóbb!
S meggondolandó,  hova kell járni.........................

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr12498775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása