lüke 2011.01.06. 23:06

víz+

Salzach völgyében a hegytetőn ebédelünk, a síléceket lecsatoltuk, a pálya szélén, messzebb, elhagyatottan – a nem lopnak reményében -kitámasztottuk. ( nem úgy, mint Donovalyban)Elvezzük a napot, vízkereszt van, na meg orosz újév. A pályán a legjobban öltözöttek az oroszok. Mellettünk nyolc oroszul beszelő: három férfi és öt nő ül. Rövid ebédszünetünk alatt már a negyedik kör vodkát hozatják ki a pincérnővel. Amúgy a nagy étterem önkiszolgáló. A pályákon alkohol tilalom van, a sí rowdy-k

nem tartják be. Ezért is szabályozták pár éve az osztrákok az oroszok beutaztatását ebben, az iskola

szüneti időben. Vandalizmust, szállodai csatateret hagytak maguk után alkohol mámorban.

Lenn a parkolóban az ünnepnapon a rendőrök dolgoznak, az alpesi falut csak autópályán lehet megközelíteni, így a matricát kontrollálják, míg a jómódú közönség nyugodtan síel. Drága dolog a síelés, de a matrica hiánya is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr102566308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása