lüke 2011.01.07. 14:38

egy elmaradt válasz

 

Valami ilyen volt az én megfogalmazásom is, hogy a sajtó beállhat az oldalakra. Amikor csak egy oldalon állt egész jól megbirkózott önmagával, egymásnak játszották a szalonértelmiségit. Mára kinevelődött egy pontatlan, pongyola zsurnalizmus, ahol nincs következménye az összevissza beszédnek.,sok szélkakassal, kevés mérsékelt és konzekvens véleménnyel és a korai ötvenes évekre emlékeztető hangnemmel. Remekül szórakozom és természetesen mérgelődök is az avítt paródián.

Rettegők, fenyegetők, bértollnokok, provokálók és múltban vájkálók.

Az online média az egyszerűen strukturáltaké, ahogy mindenütt a világon. A magára valamit adó lapok nyomtatott sajtója más minőségű, sokkal magasabb szintű, s ebbe tartozik bele az előfizetéses online is.

Egy példát hoznék a média és a magyar pártok magas fokú szamárságáról,,kicsinyességéről és természetesen konzekvencia nélküli felelőtlenségéről a saját szakmámból.

Az Omninvest által gyártott H1N1 oltást 2009-ben politikai játszmává degradálták a magyar orvostársadalom nagy szégyenére, se szakújságíró, se infektológus szakember nem szólalt fel, noha pontos WHO ajánlások voltak. Aki pedig esetleg megkapta a vérzéses tüdőgyulladást nagy esélye volt a halálra.

A média halált nem okoz, ezért maradhat felelőtlen, csapkodó és konzekvencia nélküli.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr762567495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása