lüke 2011.04.20. 19:44

nemtő

A bal oldal , a jobb oldal  és a  liberalizmus  is  speciálisan provinciális Magyarországon : kis hitü, kis stílü és szegényes. Nem hasonlít a másutt kialakulthoz. Se a posztkommunista csehhez ,nem beszélve a lengyel helyzetröl ,ott volt egy Walessa meg rengeteg katolikus. Ezekben az országokban más ideológiák - cseh  68!- is egzisztáltak 89 előtt.
Magyarországon kizárólag bal oldali  ideológia- mást nem türtek meg- létezett 89-ig. Erről- az egy nemtőről- váltak le a különböző oldalak, az elhajlók:)) szerencsétlenségére. Így lettek meg nem értettek, köpönyeg forgatók ,pártot  váltók.
A liberális  engedékenység sohase  működhetett MO-n,  mert komoly problémák voltak mindig is mind a gazdaságban ,mind a társadalomban. Ilyen berendezkedés csak
jól szervezett, gazdag körülmények között egzisztál. Nem egy elszegényedett, már 89-ben is súlyos tőke hiányos világban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr462843221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása