lüke 2011.07.30. 08:11

Z.

mögöttem ült a gimnáziumban.S talán az egyetemre is velem járt volna ,ha szülei annyit áldoznak a felvételi előkészítőre ,mint az enyéim. Igaz, én még néhai Svékus Olivért is felbőszítettem egyéni látásmódommal, a fizikában.
Z. mindig halálosan szerelmes volt valakibe, sokszor egy - két oktatójába.

Az első jegyese az esküvő előtti nap eltűnt, pedig világszerte élő számos rokonságának nászajándékai is megérkeztek már.
Második vőlegényével már ki volt tűzve az esküvő napja . A vőlegényt az egyik nagymama szedte fel, újsághirdetéssel, Z- nek nem volt szabad tudnia. Bár Z- nek is feltűnt ,hogy új barátja a hétvégeken nem ér rá. Egyik unokatestvér, esküvő előtt kifecsegte ,hogy Miskolcon férjes asszony a hétvégi szeretője  a jövendőbelinek. Így ez is meghiúsult.
Végül harmadszorra egy szakításból lett a házasság: két gyönyörű ,jól sikerült gyermekkel.
A férj még kettőt hozott, Z nevelte a hét négy napján őket. Majd ez ,az egyetlen férj is eltűnt ........

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr383111096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása