lüke 2011.08.11. 08:16

blow job

Negyvenkét éve a tulajdonának tart! Bármikor felhívhat, bármikor megkereshet !Emberi jellemzőként,leginkább ,akkor keres,  ha baja van !Ennyi év távlatából is az egyetlen vagyok, aki megmaradt barátjának s  teljes bizalmát élvezi- az ő megfogalmázása szerint - .Senki sem kapta meg ezt :se a barátai, se a felesége, se a gyerekei, részlegesen  a kisebbik lánya .
Az esküvőre készülődve gyümölcsleveket szállít raktárából, a pénzt nem akarja elfogadni.Erősködöm, s hatásvadászatnak  a poént is kivágom:
-ha egy mai lány lennék leszopnálak érte- s magam is elcsodálkozom,mit engedek meg. Később , a  gyerekeknek elmesélve a poént nagy tekintélyre teszek szert, főképp a fiúknál, a lányok ismerik már Korzikáról a sós stanglit.
Poénom hat, a pénzt is  elfogadja , de telefon terrorral  rámszáll. Nem  érti a szavakat,  a sorok között olvas: férfi, álmodozik.
Pár hét után  megunom a viccet: negvenkét éve tart, hogy nem érted: ha mai lány lennék.Ez elmúlt, megöregedtünk, egyformán.S amit elmulasztottunk nem jön vissza, apád is ezt mondta, akkor a szakításkor.
 
ld. még " mai lány " alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr353145225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása