lüke 2011.08.18. 16:00

chance

S. azt mondja , nem érzi igazán a  szagokat, s  ez nagy baj, mert állítólag ez a párválasztás alapja. Biztos ezért nősült olyan korán! Vajon  mást érez -e?

Egyre több a parfüm, ahhoz képest , hogy korábban Chanel és a  Molyneux uralta a piacot s csak a II.vh után jöttek létre a nagy parfüm gyártók, Dior, Balenciaga, Guerlain, Ricci ,Rochas.Ma mindenki parfümöt gyárt, minden jött-ment, szedett vedett művész, énekes, színész, hollywoodi volt tányérmosogató.

Luxus jellege,hogy csak  kiváltságosoknak elérhető, megszűnt,de ez  sokat rontott a minőségen is..
Még tartom magam a 16 éves korom óta használthoz, igaz Miss a neve.Néha kiegészítem a klasszikus Chanel 5-tel,a szantálfa illattal, és a mediterrán citromos-narancsos-fügével. A parfüm illatát a bőr határozza meg; más bőrön, más az illat.
Pár éve  megjelent a parfümkrém is, először a Chanel 5, majd a Balenciaga ibolyás revivallal,és újra a Chanel, a Chance-szal.
Ez lenne a sanszom?

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr843163025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása