lüke 2011.08.24. 17:05

igor

A zárt ,ablak nélküli szobában ülünk fiatal kollégámmal.Elmélkedünk.Ő  a palmját piszlkálja, irogat, én a neten szörfölök. Remek, gondolom, igazi mai idill.

Nem bírom tovább, elkezdünk beszélgetni.Na miről? Miről is? A férfi nő kapcsolatról.Panaszkodik és közben elemez,a nőket csak hírnév,pénz és a jólét érdekli.Így nem megy,mondja,így nem kell.
Végigmérem,majdnem két méter ,egyik labdajátékban az ország legtehetségebb kapusa volt,de az egyetemet választotta.Még mostanában is visszahivták egy sorsdöntő meccsre. Három éve nem játszik,méreteivel kitöltöthette a kaput,.reflexeivel pedig fogta a labdát.Társai orosz becenevet ragasztottak rá:Igor.
Nem kedveltük egymást az elején.Most el is meséli: féltem a szigorúságától.De ,ahogyan ön nevet ,olyan nincs:belülről jön ,a szivéből-mondja.
Nekem meg előitéleteim voltak, a sport nem műveli a szellemet.A három év alatt azonban megtanulta a szakmát, önálló , megbízható , egyedül is tud dönteni.
Közben bölcselkedik:fiatal nő azonosulás egy öregedő férfinak.
A fiatal férfi meg csak szexre kell az öregedő nőnek, de jó hírnevem nem kockáztatom, lenyelem a mondatot

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr793177625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása