lüke 2017.05.10. 07:06

Spárga butaság

Magyarországon annyi butaságot hordanak össze a spárgáról:

hogy a vékony a jó! - 1,2 cm átmérő az ideális!

hogyan kell főzni , szódabikarbónával, / ezt régen shocktalanításra használtuk, ez is megdőlt !/

vastag, ép virágú és friss metszéslapú legyen, ez a triász a lényeg

s hogy vízben tároljuk? Miért?

Ime az ÖF:

http://www.chefkoch.de/magazin/artikel/67,0/Chefkoch/Spargel-alles-ueber-das-Fruehlingsgemuese.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr8312494641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása