2017.05.10. 07:06
Spárga butaság
Magyarországon annyi butaságot hordanak össze a spárgáról:
hogy a vékony a jó! - 1,2 cm átmérő az ideális!
hogyan kell főzni , szódabikarbónával, / ezt régen shocktalanításra használtuk, ez is megdőlt !/
vastag, ép virágú és friss metszéslapú legyen, ez a triász a lényeg
s hogy vízben tároljuk? Miért?
Ime az ÖF:
http://www.chefkoch.de/magazin/artikel/67,0/Chefkoch/Spargel-alles-ueber-das-Fruehlingsgemuese.html
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.