karrierje elképesztő

egyetemi végzettsége kicsit sok(k),!

http://sport.orf.at/pyeongchang2018/stories/2289161/2289159/

arca óriáSI:

evezős/ US, freestyle sí/ Venez,skeleton /US,

http://indavideo.hu/video/SUMMA_30_-_Elizabeth_Swaney?token=3694009ce75ca18f9e43ec488d5a98a9

”Swaney Kalifornia egyik leghíresebb egyetemén, a University of California at Berkeley-n végzett, ráadásul tripla szakkal – politikatudomány, német és az ipari társadalmak politikai közgazdaságtanja. Tanulmányai mellett kormányos volt az evezőcsapatban, de ezzel felhagyott, hogy a diplomaszerzésre fókuszáljon. A California Egyetem után a Harvardon szerzett masters diplomát tervezőmérnökként.

Előtte még 19 évesen indult Arnold Schwarzenegger ellen Kalifornia kormányzói címéért, az olimpia előtt pedig San Francisco környékén toborzott szoftvermérnököket.

Eközben viszont folyamatosan az olimpiai szereplésről álmodott. 2006 és 2012 között az amerikai szkeletoncsapatba próbált bekerülni, majd amikor látta, hogy bárhogyan küzd, nem lesz elég jó, származásának köszönhetően venezuelai útlevélre és freestyle síre váltott. 2013 és 2015 között venezuelaiként próbált olimpiai kvótát szerezni, de lecsúszott Szocsiról, majd anyja révén magyarként próbálkozott 2015 után, már sikerrel.

„A kitartása a legnagyobb erénye, mindig ott van, minden világkupafutamra elment, nem sajnálta az energiáját és az utazást. Sokat javult a vizes rámpán gyakorolva, de valamiért nem sikerült a trükköket megcsinálnia havon is" – idézte a Park City sí- és snowboardcentrum vezetőjét, Chris Haslockot a Denver Post. Swaney 2013 óta náluk edz.”

“Mindenesetre Lizzy nem érzi vesztesnek magát, ő megcsinálta. Pozitív beállítottságú. Az amerikaiak is ezt a tudatot erősítik benne.”

IRJATOK neki: eswayne@gmail.com,hogy valamit érezzen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr4513685808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása