lüke 2018.06.10. 08:23

Szolgáltatók

,
így nevezik magukat a nagy telefon társaságok, akiknél busás haszonért 
mobilozhatsz : telefonálgathatsz s netezhetsz.
Mivel minden ország polgára fülén telefonnal fülel, nem keveset kasszíroznak.
De szolgáltatni egy se szolgáltat,
ld fenn is, akik évek óta négyszeres tarifával vágtak meg, pedig újabban évente kártya egyeztetés van, mert egy pár migráns így szerzett magának telefont. 
Magyar, lakcím kártyával .......Most is fog,ha lefizet egy lakcímkártya tulajdonost !
Másik “ szolgáltató” egy másik nagy telefontársaságon lóg, illetve fizet neki valamicskét, mert relatíve olcsón adja mobil net perceit.
Nekünk stabilan stabilra kellett és vidéken, ezért ámokfutás lett a vége.
Persze olcsó netnek, híg a leve. Három  SIM kártya, két USB eszköz ( folyamatos csere) megszerzése,a Váci út- Etele út- Budaörs háromszögben kb 5 napi futkosást eredményezett, míg egy kis balatoni helyen, egy laptopon, - a tableten már nem - mobil internetet tudtunk csiholni.
Parabolás tv szolgáltatásuk egyszerűbb volt, de 6 lakóból, 2-2 ugyanazt a szolgáltatót  veszi igénybe, 4 külön parabola tányérral.
Összedolgozni nem lehet, “az enyém, az enyém “miatt.Frászt tied,  még a parabola antenna is a szolgáltató tulajdona, ahogy a SIM kártya meg az USB stick is.
Tányér tányér hátán, mint egy gazdag ebédnél, szerencsére a tányérokat most Medárd& Co mosogatja

megj.egy drágább “szolgáltató” -nál úgy kapsz mobil netet,hogy 3G eszközért 20, 4G - s eszközért 30 ezret kiperkálsz, igaz ez saját tulajdonod.
A SIM kártya- “szogáltató” szerintem :lehúzó - cseréje már elég bonyolult,DIY
mozgalomban.


Az iPademről küldve

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr2114036180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása