lüke 2020.01.18. 20:51

RJ17/1/2020

Nagyon jól utaztunk:már fél óra késéssel jött Münchenből a vonat a bécsi állomásra, de nekünk jó volt,elértük az előzőt.Ez Is addigra érkezett Budapestre , mint az utána következő.
Almásfüzitőn - ott ki van írja : a munka dicsőség és becsület dolga-felvettük a soproni vonat utasait,mert őzeket gázolt a vonat .Így megállt még Komáromban és Tatán is a
RJ xpress- így hívják.

Mielőtt betódul volna a nép gyorsan WC használat volt javasolt, mert utána wcbúcsújárás volt ,nagy népsűrűséggel.Maszkos rablónak be is öltöztem, hogy ne keresztezzem a kis élőlényeket.
Szemben velem leült egy,a bécsi vet.med- re ( állatorvosi)járó srác,aki megkérdezte mi az ,ami rajtam van : a fűző- extenziós állvány.S a srác 1 órán keresztül,az átellenben lévő csajt nézegette-  szép volt- nagyon feltűnően. Remélem,mikor leszálltak Kelenföldön,nem volt gyáva, s le is szólította a szép lányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr9115415964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása