Meg tudná válaszolni :van- e orvosi szakújságírás ?És természettudományos?
Nekem van bal és jobb kezem,meg agyféltekém is prioritasokkal.És az “introjektíven megélt külső világ percepcióját vulgárisan kommunikálni “ ( egy kollégájától az index- ről) nem lehet ,mert Mari néni a magyari sztyeppén nem érti,hiába onnan való- már ,aki-! De azt érti ,hogy jobb meg bal,ami nincs a tudományban!
Ezt revideálni kellene.A zember vallása, világképe intim! Ahogy a szobordöntögetés se a todomàny része(értékvesztett társadalom versus szobor- kert Bp.XXll.),ezt, meg az oldaliságot nem kellene összemaszatolni az RNS virus etiológiájával, tünet és járványtanával.
Hiába volt Szentágothai János jobb oldali és hívő!(- akkor ezt kevesen vallották be,ma a valamiben*hinni kell” hazugjai igen ,akiknek a néppel a párttal egy volt az útjuk ,cca 800 ezren)
nem kapott Nobel díjat, s Kertész Imre bal oldali,s mégis kapott.Azt hogy 2x fordították németre a Sorstalanságot,nem is tudják,A  DDR- s fordítás nem hozott világsikert.
Lovász is kapott( Wolf,Gödel)- de mat. Nobel díj nincs- ő pedig maradt neutrális.
A koronáról az EBM oldalakat javaslom ,ami se bal,se jobb ; csak angol,oxfordi,és service ,vezérfonal a tudósoknak:
van német is!
Olvasgassanak,használják tudásukat,és az absztrakciót,

A bejegyzés trackback címe:

https://kokomalista.blog.hu/api/trackback/id/tr2116127188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása